Ons verhaal

Wij zijn Alexander en Denise, samen eigenaar van 'Liefdevol plekje'. Hieronder vertellen wij hoe na een ingrijpende periode in ons leven het idee voor deze onderneming is ontstaan.

In juni 2023 zijn wij de trotse ouders van ons eerste kindje geworden, een meisje. Tot ons grote verdriet hebben wij onze dochter na een zwangerschap van 41 weken maar korte tijd bij ons kunnen houden. Rondom de bevalling heeft zij een zuurstoftekort opgelopen, waardoor haar hersenen zeer ernstig beschadigd zijn geraakt. Na zes dagen hebben wij afscheid moeten nemen van ons kostbaarste geschenk.

Na het overlijden van onze dochter moest er in korte tijd veel geregeld worden. De laatste stap was het kiezen van een grafbedekking. Het daadwerkelijk plaatsen van de grafsteen kan echter maanden duren. In veel gevallen is het graf tot die tijd alleen met een nummer of een standaard grafbordje gemarkeerd. Wij wilden het graf in die periode graag een persoonlijke, liefdevolle uitstraling geven. Denise is grafisch vormgever van beroep en heeft een tijdelijk grafbordje ontworpen. Het ontwerp is gebaseerd op het geboorte-/ overlijdenskaartje van onze dochter en doet recht aan de liefde die wij voor haar voelen.

Na de uitvaart ontstond bij ons het idee om ook voor andere mensen in dit opzicht iets te kunnen betekenen. Zo is ‘Liefdevol plekje’ ontstaan. Wij voorzien nabestaanden van moderne, tijdelijke grafmarkering, zodat ook zij hun dierbaren in afwachting van de definitieve grafbedekking op een liefdevolle en persoonlijke manier kunnen gedenken. Elk tijdelijk gedenkteken dat wij aanbieden is door ons met zorg en aandacht ontworpen. Daarnaast is het mogelijk om vanuit uw persoonlijke wensen een ontwerp op maat te laten maken.

Omdat iedereen een liefdevol plekje verdient.

© 2023 - 2024 Liefdevol plekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel