Retourneren (herroepingsrecht)

Als consument kun je een bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op de dag waarop het (laatste) product van de bestelling is ontvangen.

Let op: speciaal voor een individuele klant vervaardigde producten, zoals tijdelijke grafmarkering met de naam en data van de overledene en overig maatwerk, kunnen niet geretourneerd worden.

Aanmelden retourzending
Om een retourzending aan te melden, stuur je binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) product van de bestelling een e-mail naar info@liefdevolplekje.nl. Vermeld daarbij je bestelnummer, naam, adres en het product dat je wilt retourneren. Je kunt ook gebruik maken van het modelformulier. Na aanmelding van de retourzending sturen wij je een ontvangstbevestiging.

Retourzending
Stuur het product vervolgens - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking zo snel mogelijk naar ons terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen na de aanmelding van de retourzending. Ons adres staat vermeld op de factuur. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument.

Terugbetaling
Binnen 14 dagen na de aanmelding van de retourzending betalen wij de koopprijs inclusief eventueel door ons in rekening gebrachte verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat de retourzending is ontvangen of totdat is aangetoond dat het product is teruggezonden. Als er is gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering (bijvoorbeeld een spoedlevering), dan betalen wij de extra kosten voor de duurdere verzendmethode niet terug.

© 2023 - 2024 Liefdevol plekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel