FAQ

Wat is tijdelijke grafmarkering?
Tijdelijke grafmarkering wordt bij een graf geplaatst in de periode tussen de begrafenis en de plaatsing van het definitieve grafmonument. Het kan vaak maanden (6+) duren voordat een grafsteen wordt geplaatst. Met tijdelijke grafmarkering heeft het graf in die periode toch een persoonlijke uitstraling. 

Hoe plaats ik de tijdelijke grafmarkering?
Onze tijdelijke grafmarkering bestaat uit één onderdeel. De grafmarkering heeft een puntig uiteinde, een zogenaamde grondpen. Je steekt het bord eenvoudig in de grond tot het stevig staat. 

Waar zijn jullie producten van gemaakt?
Onze tijdelijke grafmarkering, gedenktekens en gedenkbordjes zijn gemaakt van het materiaal Dibond (aluminium sandwichpaneel). De kern bestaat uit een stevige laag polyethyleen en de buitenkanten zijn afgewerkt met een dunne laag aluminium. Dit materiaal is zeer sterk en weerbestendig. Het is ongevoelig voor uv-licht, vocht en omgevingstemperaturen. Het product is tweezijdig in kleur bedrukt en mat afgewerkt. 

Blijven jullie producten goed in de buitenlucht?
Ja. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor de buitenlucht. Het materiaal is zeer sterk en weerbestendig. Het is ongevoelig voor uv-licht, vocht en omgevingstemperaturen. 

Waar worden jullie producten gemaakt? 
Al onze producten worden in Nederland geproduceerd. 


Wat is de levertijd van jullie producten?
Tijdelijke grafmarkering die op werkdagen vóór 12:00 uur wordt besteld, wordt binnen twee werkdagen geproduceerd en verzonden. Alle overige producten worden binnen één werkdag verzonden. 

Wat zijn de verzendkosten?
Al onze producten worden binnen Nederland GRATIS verzonden. Er geldt geen minimaal bestelbedrag. 

Kan ik mijn product terugsturen?
Als consument mag je bestellingen binnen 14 dagen retourneren. Wij betalen in dat geval de aankoopprijs terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. Klik hier voor meer informatie over retourneren. Let op: speciaal voor een klant gemaakte producten, zoals tijdelijke grafmarkering met de naam en data van de overledene en overig maatwerk, kunnen niet geretourneerd worden.

Ik heb een klacht over een product, wat nu? 
Wij doen ons uiterste best om onze producten in topconditie aan jou te leveren. Ben je toch niet tevreden? Neem dan contact met ons op, dan zoeken wij een oplossing. Lees hier meer over onze garantie- en klachtenregeling. 

Hoe zit het met de reviews van jullie website?
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

© 2023 - 2024 Liefdevol plekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel